(2014)
Martí  (10 mdr i ordningen)

Anbefaling

Our son Martí has been with Em during almost a year,enjoying every day. He started when he was only 7 month, and we meant to leave him only untill we got a place in the vuggestue, But then we have been so happy that we refused the place in vuggestue and he actually stayed much longer! Em is absolutely trustworth, she is organized, nice and flexible with the parents, and sooo nice with the babies! Martí loves her! He had a smile on his face every morning getting into her apartment, could we ask for more?We raccomand her to everyone. Please fell free to contact us to ask any question, we'll be absolutely honest.
MVH
Teresa, jordi and Martí.

 

Mor Teresa tlf: 60164193 -  (Taler engelsk)

 

 (2015)

Rita  (8 mdr i ordningen)

Anbefaling

Em Malik passede vores datter fra hun var 8-16 mdr. gammel, og vi kunne ikke have drømt om et bedre sted til hende.

Em sætter en ære i at give børnene en tryg og rolig dagligdag, og med hyggelige ture ud af hjemmet også. Hun er meget flexibel mht. særlige ønsker og behov, og serverer sund og god mad for børnene.

Desuden er hun rigtig god til at fortælle om hvad børnene har oplevet og hvordan det er gået i løbet af dagen. 
Vi kan klart anbefale Em som børnepasser, hun brænder for sit job og man kan mærke at hun giver børnene den omsorg de har brug for.

 Hvis i vil vide mere, kan jeg kontaktes på clausen.anne@gmail.com eller 21731848

/Anne Clausen

(2015) 

(5 måneder i ordningen)

'Vi fik passet vores datter hos Em i fem måneder, fra hun var 11 måneder. Det var en rigtig god og tryg start på livet udenfor hjemmets fire vægge. Em var så opmærksom og omsorgsfuld på vores datters behov og udvikling og på at skabe en tryg hverdag for alle tre børn, som blev passet. Vi kan på varmeste anbefale Em som børnepasser.

Adrien og Lene' (Vinter/Forår 2015).
(Skriv til Em for kontakt)

 

(2015) 

Tesla  (4 måneder i ordningen)

Anbefaling

 

Vi har haft vores datter Tesla i dagpleje hos Em fra hun var 15-19 måneder og kunne ikke være mere glade for de trygge og kærlige rammer hos Em. Man mærker tydeligt, at hun engagerer sig i ens barn personlighed og behov. Em har lige fra starten været rigtig god til at rumme Teslas seperationsangst og egenrådighed og har altid mødt – og omfavnet Tesla – på hendes præmisser.

Det er dejligt at opleve, hvordan hun tydeligvis nyder samværet med børnene, og hendes glæde over deres finurligheder er helt fantastisk. I løbet af de forgangne fire måneder har det næsten føltes som om, at Tesla havde en tredje forælder i Em.

Som forælder har det også været skønt, at Em altid er til at komme i kontakt med. Skriver man til hende, får man svar få minutter senere. Derudover opdaterer Em (gerne flere gange) dagligt med billeder og små historier fra hverdagen, så vi har følt os tættere på Tesla – og hendes bittesmå skridt rundt i verden.

Og så har vi ikke engang nævnt den lækre mad, de dejlige rammer i Ems lejlighed i Mjølnerparken, de mange spændende ture rundt på legepladser, i Zoologisk Have o.l.

Vi kan ikke anbefale Em højt nok. Vi håber bare, at der er plads hos hende, når vi får vores næste baby.

Far Kenneth (tlf: 31398129)
Mor Pernille (tlf: 40354543)

 

 (2015)

Vitus (6 måneder i ordningen)

Em har passet vores søn Vitus fra han var 8,5 måneder til han var 14 måneder. 

Vi valgte at Vitus skulle passes hos Em indtil vi fik vuggestueplads pga. hendes åbenlyse varme, venlighed og kærlighed til de børn, hun passer. Hos Em er der plads til sjov og krammere, men også tryghed og trøst. Hun har rigtig gode faciliteter med et stort opholds- og legerum med masser af legetøj. Der er god plads i køkkenet, hvor børnene sidder godt og nyder hendes hjemmelavede mad.

Vi havde en god kommunikation med Em om både vores behov som forældre og Vitus behov. Hun er meget opmærksom på børnenes udvikling og går op i deres fremgang  med liv og sjæl. 

De var ofte ude og også på ture. Vi modtog mange billeder fra Vitus dage, og det var super dejligt at se sit barn i hopla og godt humør og kunne følge med i, hvad han lavede. 

Vi kan varmt anbefale Em som børnepasser, hvor du trygt kan efterlade dit barn og stole på at han/hun har det fremragende :-) 

Du er velkommen til at kontakte os og spørge om mere.

Mvh. Vitus forældre

Kestu og Stine (61651801stineba@gmail.com)

(2015)

Lauritz ( 1 år i ordningen) 

Anbefaling 

Vores dreng Lauritz er i perioden 1/12-15 til 1/12-16 ( 1 år ) blevet passet hos Em Malik i NørrebroPasning.

Em er meget nærværende og omsorgsfuld overfor børnene, hun koncentrer sig 100 % om dem og deres behov, når de er hos hende. Hun behandler dem meget respektfuldt, og hæver aldrig stemmen. Hun har et rigtigt godt overblik, og derfor fuldt styr på alle børn, når de eksempelvis er på tur.

Hun er rigtig opmærksom på børnenes motoriske og sproglige udvikling, og er kommet med mange gode råd til os.

Hos Em sker der mange aktiviteter i hverdagen - eksempelvis ture til Zoo, Nørrebro bibliotek eller maling med pensler mm. 

Vi har været rigtig glade og 100 % trygge ved at få vores dreng passet hos Em. Og vigtigt af alt Lauritz har været SUPER glad for at blive passet af Em :-)

For yderligere info 

Mette (22914632 ) 

Kent ( 20255634

(2016) 

Mathisse ( i ordningen 18mdr+)

Anbefaling

Em er en varm, kærlig og ansvarsfuld børnepasser!

Vores oplevelse er at vores søn har haft en tryg voksen som ven og hjælper gennem 1,5 år.

Hun er med på at udvikle børnene på det stadie de er og leger med på de lege, som optager dem. Der er gode muligheder for at komme på legeplads hver dag, og Em tager dem med på tur så ofte planlægningen tillader det.

Em er struktureret og god til at kommunikere, hvad der skal ske i løbet af dagen og ugen. Og så kan man nemt lave individuelle aftaler med hende.

Mor Rikke, tlf. 22 63 72 05 

 

 (2017)

Lili 

 

Mor Tina, tlf. 51 89 29 05

 

 (2020)

Tvillinger, i ordningen 5 mdr. (stoppet pga flytning)

Mine drenge blev passet hos Em i 5 måneder og det var den bedste start på pasning uden for hjemmet, vi kunne ønske os. Man mærker tydeligt, at Em går op i sit arbejde med børnene og at hun oprigtigt holder af dem. De bliver ikke bare passet, de bliver set og hørt og taget ind som en del af familien. Jeg kan varmt anbefale hende som privat passer ❤️

Mor Maja 

Tlf: 28 57 28 38

 

(2020) 

Pige, i ordningen 4 mdr.

Vi havde den glæde, at få passet vores datter hos Em i Mjølnerparken fra november 2019 til februar 2020. Perioden gik derfor fra 15 til 19 måneder gammel, mens vi ventede på optagelse hos en første prioritets institution. Vi vil hermed anbefale Em og hendes pasningstilbud på det kraftigste. Vi blev meget hurtigt trygge ved, at aflevere vores datter, og blev mødt med en utrolig kærlig, struktureret og fleksibel hverdag. Em havde faste rutiner og holdepunkter, hvor de små var meget glade. Em var dygtigt til at sammensætte børn på samme bølgelængde og mærke deres behov. Det resulterede i godt sjovt sammenhold. Derudover er Em dygtig til at være opmærksom på og informere om børnenes udvikling. Ofte bød dagen på friske ture og fine lege i den varierede legetøjssamling. Det var meget nemt, at aftale særlige og rimelige behov for eksempelvis mad. Tak for den periode, vi ser tilbage på med glæde – Michael 31107180 (Nørrebro d. 29.01.21)

 (2021) 

Dreng, i ordningen 20 mdr.

kontakt Katrine: 42309774

 

(2021) 

Dreng, var i ordningen fremtil børnehaven.  

kontakt fam. Thomasen: 27145853

 

(2022)

Dreng, i ordningen 8 mdr

Gennem de sidste 8 måneder har Em taget imod vores lille bulderbasse med åbne arme, da vores vuggestueplaner ikke gik som ventet. Om det er de hjemmelavede pandekager, de gode legekammerater, det store legerum eller bare Em’s kærlige omsorg ved vi ikke, men vores søn Vincent har været vild med at være der. Udover det hun har givet vores søn, så har hun givet os tryghed gennem klar kommunikation og daglige billedreportager❤️🤗
_______________________________________________________________________________________________________

2023Kalle 10mdr i ordningen. (fra 16mdr til 26 mdr)Em har givet vores søn den bedste start på livet "uden mor og far". Hun har skabt trygge rammer for at både vores søn og vi forældre, har været glade fra dag ét. Hun møder børnene i øjenhøjde, med empati og kærlighed. Hun er sød, omsorgsfuld og nærværende i samværet med børnene.Em skaber gode rammer for børnenes individuelle og fælles behov gennem leg, grin og mange kram. Flere dage om ugen pakker hun klapvognen og tager børnene med på tur på legepladser og i zoologisk have. Der er stabile rammer og dagsrytme, som giver børnene ro til at kunne udvikle sig.Dagligt har Em sendt beskeder og billeder, så vi har kunnet følge med på sidelinjen om, hvad vores søn oplevede i løbet af dagen. Hun har været åben i kommunikationen med os forældre, og det har været tydeligt, at hun har villet vores søn det absolut bedste. Det har været et samarbejde uden problemer og med stor velvilje fra Em om at rumme vores behov, og tilbyde en stor fleksibilitet.Der er mange mange eftermiddage, hvor vores søn har været svær at få med hjem - og det må være det allerbedste tegn på, at han har haft det fantastisk hos Em.Vi kan helt sikkert anbefale Em, som vil passe godt på jeres barn - og på jer forældre.De bedste hilsner fra Kalle, Mark og Anne-Mette (mobil 20922357)


__________________________________________________________________________________________________________

Forældre der pt har børn i ordningen giver gerne deres nummer ud, ved forespørgsel gennem mig :)

Seneste kommentarer

20.08 | 13:57

Hej, vil du også tage tvillinger fra August 21? Hilsen

11.08 | 20:48

Hej Anna
Hvis du ikke har sendt en sms, så gør det på 30825609.
Kh Em

09.08 | 12:13

Hej Em. Vi er interesseret i et visit, hvis det kan lade sige gøre :) Mvh. Anna

19.07 | 12:34

Hej 😊 Vi vil meget gerne komme og sige hej 🙏 Bedste hilsner Ella, Joachim & Bille

Del siden

(2012/13)
Link til anbefaling fra Eskils forældre

https://www.dropbox.com/s/8qybrrrx86aoz2k/anbefaling_em.pdf

 

(2014)
Anders  (6,5 mdr i ordningen) 

Anbefaling

Jeg har haft, min søn Anders, passet hos Em fra han var 9-16mdr. Em var den kærligste og mest omsorgsfulde børnepasser man kunne ønske sig: nærværende, opmærksom på barnet og dets behov, ansvarslig, god til at kommunikere og professionel.

Hver fredag tog hun børnene med til baby-signing og meget ofte tog de i Zoologisk have. Dertil kommer at hun har nogle gode fysiske rammer med stuelejlighed ud til det bilfri Mjølnerparken. Her er der lejepladser hvor end man vender sig samt Superkilen og Nørrebroparken i baghaven.  

Nu er vi flyttet fra byen og både Anders og jeg savner Em.

Jeg giver på det varmeste mine anbefalinger videre.

Kirsten Krogh 


Mor Kirsten tlf: 27209994     Far Jaccob tlf: 28824882

Eskil (10 måneder i privat dagpleje)