1 LEDIG PLADS NU

>FORVENTET LEDIG PLADS MELLEM FEBRUAR OG APRIL 2023<


Alder på børn i ordningen:

1 barn født februar 2021

1 barn født juni 2021

1 barn født juli 2021

OBS:

For at komme på ventelisten, send en sms til 30825609, skriv behovsdato, og hvor længe i ønsker at stå på ventelisten efter behovsdatoen, hvis der ikke bliver plads på den ønskede dato. 

Jeg kan godt være utrolig længe om at svare på beskeder, men fortvivl ikke, i skal nok få svar om at i er kommet på ventelisten! 

Jeg kontakter jer hvis der kommer en ledig plads, i bliver slettet på den valgte dato hvis der ikke bliver plads. I er velkomne til at kontakte mig løbende og høre hvordan det ser ud med pladser. Pga mange på venteliste og kun 1 til at holde styr på den, må der tages forbehold for eventuelle mistede kontakter på listen. Man bliver KUN kontaktet hvis der kommer en ledig plads der matcher behovssato nogenlunde. 

Det er en god ide at skrive til mig løbende hvis man vil sikre sig at man fortsat er på listen, for en sikkerheds skyld. :)

BEMÆRK VENLIGST:

Når man bliver tilbudt at komme på besøg, er dette for at vurdere, om vi/børnene er et match! At være tilbudt besøg, er ikke det samme som at være tilbudt pladsen!!!
Jeg forsøger, at lave et match af børn der er godt for alle, og jeg tager aldrig et barn ind bare for at udfylde en tom plads; det skal simpelthen kunne fungere for alle!
(Eksemplevis nytter det ikke noget at jeg har 4 børn der er sensitive, eller 4 børn der kravler på lofterne og svinger sig i lamperne  🤪). Desuden skal børnene også vurderes på alder, ift de andre børns alder. Eksempelvis er det ikke tilladt at passe mere end 2 børn på under 12 mdr. (dog har jeg som oftest vurderet alder ift de andre børn inden jeg inviteret jer på besøg!)

Og så er det selvfølgelig heller ikke sikkert at i synes at vi voksne er et match, eller at ordningen lige er det i leder efter! ❤

Når i har været på besøg, og gerne vil sige "nej tak" til en tilbudt plads, så er det helt i orden at bare skrive at man takker nej til pladsen, eller at man ikke følte det var et match! Det er trods alt federe end at jeg slet ikke får noget svar! Jeg bliver hverken vred eller såret! 😉

I vælger det sted der passer bedst for jer, og for jeres barn! Hvis i ikke føler det er hos mig, så er det simpelthen bare fuldstændig i orden! Men et svar er altid på sin plads; det behøver ikke at være en forklaring! ❤

Når man har fået tilbudt pladsen, har man 24 timer til at takke nej eller ja til denne.

Der vil være 1 besøg af gangen, og hvis i har fået tilbudt pladsen, så ændrer tilbuddet sig ikke før i siger nej. Efter et nej tak, inviteres de næste på listen osv. Der er derfor aldrig flere i bud om 1 plads før de besøgende har svaret på tilbuddet! 

Jeg sætter pris på at man har besøgt andre end mig, eller som minimum vælger denne ordning fordi man synes det lyder som det rette sted. Og helst, at man ikke vælger ordningen fordi det var den eneste mulighed, selvom jeg forstår at det kan blive nødvendigt i visse tilfælde. 

05-April-2017

Renovering/salg af mjølnerparken info!

(25/9 - 2022) 

Det kan forventes, at jeg skal flytte i 2023 (formentlig flere År senere pga retssager mm).

Dog vil ordningen fortsætte, idet jeg har ret til genhusning i nærområdet. Skulle der være tale om en midlertidig flytning (uger) pga renovering, kan jeg i mellemtiden passe børnene i den midlertidige bolig. 
I skal derfor ikke frygte at ordningen pludselig må lukke, som følge af mjølnerparkens renoverings/salgs planer!! 

Seneste nyt: Alle beboere er blevet opsagt, og der er gjort indsigelse. Jeg kan blive boende indtil sagen er afgjort ved retten, estimeret 16-18 mdr. jeg bliver dog løbende tilbudt lejligheder, og takker ja hvis der kommer noget passende i nærheden. 

Kommentarer

Ronja

20.08.2022 13:57

Hej, vil du også tage tvillinger fra August 21? Hilsen

Anna

09.08.2022 12:13

Hej Em. Vi er interesseret i et visit, hvis det kan lade sige gøre :) Mvh. Anna

Em Malik

11.08.2022 20:48

Hej Anna
Hvis du ikke har sendt en sms, så gør det på 30825609.
Kh Em

Ella Simone Koppel

19.07.2022 12:34

Hej 😊 Vi vil meget gerne komme og sige hej 🙏 Bedste hilsner Ella, Joachim & Bille

Seneste kommentarer

20.08 | 13:57

Hej, vil du også tage tvillinger fra August 21? Hilsen

11.08 | 20:48

Hej Anna
Hvis du ikke har sendt en sms, så gør det på 30825609.
Kh Em

09.08 | 12:13

Hej Em. Vi er interesseret i et visit, hvis det kan lade sige gøre :) Mvh. Anna

19.07 | 12:34

Hej 😊 Vi vil meget gerne komme og sige hej 🙏 Bedste hilsner Ella, Joachim & Bille

Del siden